Alapítványi bál

Kedves Szülők!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2022. május 14-én, szombaton ismét megrendezzük iskolánk Jótékonysági Alapítványi Bálját, ami az Egyházi Iskoláért Alapítvány fő bevételi forrását jelenti. Bízunk benne, hogy a személyes találkozás, a közös szórakozás nyújtotta élmény segíti feledtetni a mögöttünk álló időszak szomorú eseményeit.

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy ez elmúlt esztendők és a jelenlegi bizonytalan helyzet mind lelkileg, mind gazdaságilag sok családot megviselt. Ugyanakkor tudjuk, hogy jótékonykodni talán éppen akkor a legfontosabb, amikor ilyen nehézségek közepette élünk. Szép példája volt ennek az ukrajnai háború menekültjei megsegítésére szervezett gyűjtés, amelyhez nyújtott önzetlen segítségüket ezúton is hálásan köszönjük.

Kérjük támogatásukat, hogy adójuk 1%-át lehetőség szerint az Egyházi Iskoláért Alapítvány számára ajánlják fel, amelynek adószáma: 19222820-1-16.

Tisztelettel kérjük Önöket, hogy amennyiben anyagi lehetőségük megengedi, az Egyházi Iskoláért Alapítványt támogatni szíveskedjenek bármilyen összegű átutalással az alábbi számlaszámra: 10200586-45111893-00000000.

Az alapítvány bevételéből ebben az évben is a remélhetőleg megrendezhető nyári táborainkat kívánjuk támogatni, hogy minél több gyermek gazdagodhasson a táborozások adta közösségi élmények által. Fejleszteni kívánjuk továbbá az udvari játékainkat, lehetőség szerint megújítani informatikai, valamint sporteszközeinket.

Köszönettel:

Jászberény, 2022. március 18.

Demeter Sándor igazgató

Étkezéssel kapcsolatban hívható: +36 (30) 749 6335
Bejárási rend