Erzsébet Tábor a Nagyboldogban

A 2023-24-es tanév utolsó napjait és a bizonyítványosztást követően napközis Erzsébet tábort szervezett iskolánk napközis munkaközösségének öt pedagógusa Fodorné Halgat Tímea tanító néni koordinálásával, aki előzetesen pályázatot készített és nyújtott be az Erzsébet Alapítvány részére.

Az idei napközis Erzsébet tábor tematikája „Állati jó tábor” elnevezést viselte.

A cél az volt, hogy minél több érdekes, változatos, élménydús programon vehessenek részt a gyerekek, melyek során hozzáértő szakemberek, őstermelők, családi vállalkozók segítségét igénybe véve az élménypedagógia eszközei által sok hasznos információval is gazdagodhattak testben és lélekben egyaránt.

A szervezőknek közel ötvenfős 1-4. osztályos gyermekcsapat mozgatását kellett megszervezni az egyes helyszínek között úgy, hogy az időjárási tényezőket sem lehetett előre kiszámítani. Bátran kijelenthetjük azonban utólag, hogy az Égiek támogatását is élveztük, nem is beszélve a szülőkről, akik nagyon együttműködőek, rugalmasak voltak. Aranyos, jólnevelt, remek hangulatú gyermekcsapatot sikerült összetoborozni erre a június 24-28-ig tartó táborra.

A gyerekek nagyon változatos helyszíneken, érdekes, interaktív, értékközvetítő programokon vehettek részt, és – a napi visszajelzések alapján is – úgy összegezhetjük a tábort, hogy nagyon sok élményt szereztek.

Felsorolni is nehéz azt a rengeteg jószándékú, gyermekszerető és segítő vállalkozót, akik önzetlenül és nagy szeretettel fogadtak minket, támogatták, és segítették ennek a negyvenkilenc kisgyermeknek a lelki-szellemi-testi gyarapodását a tábor hetében.

Talán a fotók segítenek valamelyest elképzelni az „állati jó” és szép pillanatainkat.

Hálával gondolunk a támogatóinkra, akik nélkül mindez nem valósulhatott volna meg:

Erzsébet Alapítvány

Jász-Plasztik Kft.

Ragnarök, Jászberény

Mentőkutyás Szolgálat Jászberény

Takács László méhész, Jászboldogháza

Jászboldogházai Egyházközség Képviselői

A tábort szervező pedagógusok nevében

Kelemen Csilla

Étkezéssel kapcsolatban hívható: +36 (30) 749 6335
Bejárási rend