A Jászberényi Nagyboldogasszony Katolikus Óvoda, Kéttannyelvű Általános Iskola és Gimnázium Angyalkert Tagóvodájának első Ovigálája.

Igazán jó hanglatú műsor kerekedett 2023. február 10 –én a Jászberényi Nagyboldogasszony Katolikus Iskola sportcsarnokában.

Több mint ötszázan érkeztek e prominens rendezvényre. Kis Istvánné az Angyalkert Óvoda vezetője köszöntötte a megjelenteket, majd Demeter Sándor igazgató úr nyitotta meg a Gálaműsort.

Kicsik, nagyok, óvodások, iskolások, zeneiskolások, szülők, nagyszülők, óvodai dolgozók váltogatták egymást különlegesebbnél – különlegesebb produkciójukkal a színpadon.

Egy biztos: mindenkinek volt kötődése az Angyalkert Óvodához, legyen Ő jelenlegi óvodás, vagy már Nagyboldogos iskolás, illetve zeneiskolás diák.

A rendezvény a jelenlegi nagycsoportos gyermekek köszöntőjével és táncával indult, ezt követte a zeneiskolások művészi műsora.

A második „blokkban” iskolánk Mazsorett csoportja kapott helyet, egy látványos koreográfiával. Ők a Margaréták, Bagó – Sinkovics Ágnes tanárnő vezetésével.

Őket a ritmikus sport gimnasztikában tehetséges leányok: Hajdú Gréta Anna, Gábor Laura, és Nagy Petra követték.

Őket követték az óvodai csoportok (Csillag, Holdacska, Napocska, Felhőcske) fellépéséhez, mely változatos, színes, örömteli pillanatokkal örvendeztette meg a szülőket, nagyszülőket, vendégeket egyaránt.

Az óvodások után a Dance Fitness Se három kiváló táncosa lépett színpadra: Illés Luca, Török Eliza, Kaszab Norina.

A műsor forgatagában tovább lépve a Lehel Melody Tánccsoport Egyesület szemet gyönyörködtető 2 párosát láthattuk a színpadon, Molnár Anna vezetésével. Az elegáns táncospárok: Csertán Luca – Szécsi Szabolcs, valamint Pócz Noémi – Pethő Tamás.

Majd szülői „sztárfellépők” váltották egymást.

Volt itt ”Ki ez a lány”?, Jeruzsálemből jöttünk, Reptér, ABBA válogatás. A fergeteges hangulat megteremtését mind a 4 csoportunk szülői közössége teljes erőbedobással, látványos, lelkes táncokkal valósította meg, méltán nagy sikerrel.

A műsor vége felé közeledve az Angyalkert Óvoda teljes kollektívája, háromféle stílusú műsort adott elő. We Will Rock You, Zi – zi labor, és Pa-dö-dő. Óriási tapssal jutalmazta lelkesedésüket, munkájukat a közönség.

A rendezvényt a „Generációk tánca” zárta, melyben leendő óvodás, óvodás, általános iskolás, szülő, nagyszülő együtt ropta a táncot kolompos, mezőségi, és jászsági dallamokra.

Ez egy méltó befejezése volt az GÁLAMŰSORNAK, melyben a kisgyermektől a nagyszülőig minden korosztály képviseltette magát a színpadon.

Öröm volt látni egy-egy családi generáció közös produkcióját, együttlétét, boldog táncát, Dudás Dániel és Dudásné Mosóczi Lívia koreográfiája alapján.

Az összetartozást hirdető Gálaműsor végén Kis Istvánné az Angyalkert Óvoda vezetője, e nagyszabású Gálaműsor szervezője egy kötetlen beszélgetésre, terített asztal mellé várta a rendezvény valamennyi részvevőjét, mely a szülők aktív részvételével, támogatásával valósulhatott meg.

Az est zárásaként sokan örömmel térhettek haza egy-egy megnyert tombolatárggyal.

A Gálaest hangulata, sikere remélhetőleg arra ösztönzi a szervezőket, hogy ez egy hagyományteremtő kezdeményezés legyen.

Végezetül nagy köszönettel tartozunk minden segítőnek, támogatónak, felajánlónak, akik a rendezvény előkészületeiben, lebonyolításában segítettek, velünk voltak.

A gála bevételét az Angyalkert Jászberényi Óvoda Alapítvány céljaira kívánjuk fordítani.

Kelemen Csilla

Étkezéssel kapcsolatban hívható: +36 (30) 749 6335
Bejárási rend