Ki Mit Tud? 2024

Iskolánk vállalkozó szellemű alsó tagozatos diákjai a tavaszi szünet után Ki Mit Tud?- on mérethették meg magukat két korcsoportban, melyre Fodorné Halgat Tímea tanárnő szervezésében került sor. A két délutánon át lezajlott rendezvényen közel negyven produkciót láthattak az érdeklődők.

 Egy régi hagyományt élesztettünk ezzel újra.

Volt itt vers, ének, hangszeres zene, tánc, bűvészkedés… s még sokáig sorolhatnám a színes palettát. Mindez természetesen szakmai zsűri előtt zajlott, mely oklevelekkel, különdíjakkal és helyezésekkel jutalmazta a jók közül a legjobbakat.

A zsűri tagjai voltak: Szabó Jánosné könyvtáros, Nagyné Ilonka Zsuzsanna és Demény Andrea tanárnők, valamint Jámbor Imre tanár úr.

A Ki Mit Tud?-ot színesítette, hogy míg a zsűri visszavonult tanácskozni Forgácsné Zsuzsa néni az erre az alkalomra verbuválódott gyermekcsapatával szórakoztatta a többieket. Énekeltek, találóskérdéseket tettek fel, valamint különféle fejtörőket találtak ki erre a napra.

Sokan örültek a különdíjaknak, okleveleknek, helyezéseknek, de egy fellépő sem tért haza üres kézzel, hiszen mindenki kapott egy kis ajándékot, mely emlékezteti majd őket erre a napra.

Kelemen Csilla

Étkezéssel kapcsolatban hívható: +36 (30) 749 6335
Bejárási rend