A farsangi napokban, legyünk mi is vígabban…

Február 8-án csütörtökön a gimnazisták, 9 – én pénteken az általános iskolások búcsúztatták a telet jó kedvvel, zenével, tánccal a megújult farsangi bálon.

Tóthné Móra Melinda tanárnő a gimnáziumban, Kuli Dorottya tanárnő az általános iskolában már jó előre gondoskodtak arról, hogy mindenki jól érezze magát.

Az igazi karneváli hangulatot a jelmezes felvonulás teremtette meg, ahol mindenki egyenként bemutathatta, hogy kinek, minek a bőrébe bújt. Nehéz dolga volt a zsűrinek, hiszen számos egyedi, kreativitást se nélkülöző jelmezzel találkozhattunk.

A tombolasorsolás csak fokozta a hangulatot, hiszen rengeteg hasznos nyeremény talált gazdára. Ezek mind –mind a szülők, támogatók önzetlen, nagylelkű felajánlásából származtak.

A büféasztalok is roskadoztak a finom szendvicsektől, süteményektől, melyek ugyancsak a szülők keze munkáját, felajánlását dicsérik.

A nagyobbak már tánccal, sajátos karneváli fordulatokkal spékelték meg báljukat.

Egy biztos, hogy minden résztvevő számára valódi báli élménnyel zárult az idei farsang. Köszönet érte a szervezők mellett a szülők, támogatók önzetlen, nagylelkű felajánlásainak. Az alábbi fotók tanúskodnak róla.

Kelemen Csilla

Étkezéssel kapcsolatban hívható: +36 (30) 749 6335
Bejárási rend