Meghitt Mikulás várás a Nagyboldogban

December hatodikán nagy volt a jövés – menés iskolánk háza táján, hiszen a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki a jó öreg Mikulást várta.

Meg is érkezett, nem sokat váratott magára Szent Miklós püspök kései utóda.

Iskolánk tornatermébe kopogtatott be, ahol már nagyon várták alsó tagozatos kisdiákjaink. Elmondása szerint rénszarvas szánnal jött, amely hófelhőkön repítette idáig. Meg is rázta ekkor hópelyhes szakállát.

Mivel már nagyon elfáradt, leült a gyerekek mellé, és örömmel nézte végig szenzációs műsorukat. A harmadik évfolyamosok lepték most meg Őt a Látogatás a Mikulásnál című mesejáték bemutatásával. Óriási sikert aratott az előadás mind a gyerekek, mind a Mikulás körében. Színes, tartalmas, varázslatban volt részünk. A színdarabot betanították: Rohonczy Bernadett, Erős Erzsébet, és Illés Tímea tanárnők.

Ezt követően minden osztály kapott egy piros zsákot tele mandarinnal, majd visszatérve osztálytermeikbe a mikuláscsomagoknak örülhettek. 

Hamarosan a videófelvétel is felkerül a honlapunkra a mikulásvárós műsorról, de addig is álljon itt néhány pillanatkép róla.

Kelemen Csilla

Étkezéssel kapcsolatban hívható: +36 (30) 749 6335
Bejárási rend