Sok kicsi-sokra megy!

Kedves Szülők!

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy ez elmúlt esztendők és a jelenlegi bizonytalan helyzet mind lelkileg, mind gazdaságilag sok családot megvisel. Ugyanakkor tudjuk, hogy jótékonykodni talán éppen akkor a legfontosabb, amikor ilyen nehézségek közepette élünk. Szép példája volt ennek az elmúlt évben megrendezett gyűjtés az Ukrajnai háború menekültjei megsegítésére, illetve a tanszergyűjtés a rászoruló gyermekek számára. Önzetlen segítségüket ezúton is köszönjük.

Kérjük támogatásukat abban, hogy adójuk 1 %-át lehetőség szerint az Egyházi Iskoláért Alapítvány számára ajánlják fel, melynek adószáma: 19222820-1-16.

Tisztelettel kérjük Önöket, amennyiben anyagi lehetőségük az adójuk 1 %-ának felajánlásán túl megengedi, úgy az Egyházi Iskoláért Alapítványt támogatni szíveskedjenek, bármilyen összegű átutalással az alábbi számlaszámra:

10200586-45111893-00000000

Az alapítvány bevételéből ebben az évben is a megrendezésre kerülő nyári táborainkat, valamint az idegennyelv tanulását elősegítő külföldi tanulmányi kirándulásokat kívánjuk támogatni, hogy minél több gyermek lélekben gazdagodhasson, idegennyelv tudása fejlődhessen a programok adta közösségi élmények által. Fejleszteni kívánjuk az udvari játékainkat, lehetőség szerint megújítani informatikai, valamint sporteszközeinket.

Nagylelkű, segítő támogatásukat előre is köszönöm!

Jászberény, 2023. április 12.

Üdvözlettel:

Demeter Sándor igazgató

Étkezéssel kapcsolatban hívható: +36 (30) 749 6335
Bejárási rend