Gimnazisták lelkinapja

Iskolánk 11–12. osztályos tanulói különleges lelkinapon vehettek részt a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskolán, ahol számos programmal, lelki útravalóval készültek számunkra.

A lelkinap kezdeteként Dr. Papp Miklós görögkatolikus atya tartott előadást főként a döntés fontosságáról mintegy 160 fiatal számára. A regisztrációnál mindenki húzott egy számot, ami azt jelölte, ki hová kerül az előadás után, hogy kisebb csoportokban, személyesebben tudjunk a döntés fontosságáról beszélgetni (pl. továbbtanulás, párkapcsolat…)

Délben volt egy kis ebédidő: finom pogácsát és málnaszörpöt kaptunk. A délután további részét azzal a fakultációs kiscsoporttal töltöttük, amire a regisztrációkor jelentkeztünk. Sok érdekes program közül lehetett választani: sajtkészítés, séta a Duna-parton, szabadulószoba, párkapcsolati kérdések vagy akár kvízjáték.

A napot közös énekléssel és imával zártuk. Hálásak vagyunk, hogy tanáraink szervezésében lehetőségünk nyílt egy ilyen lelki feltöltődéssel teli eseményre eljutni.

Kasza Zsófia és Kovács Kinga 11.A

Étkezéssel kapcsolatban hívható: +36 (30) 749 6335
Bejárási rend