KI-MIT-TUD?

További képek itt!

Ebben az évben is megrendezésre került az alsósok vetélkedője.

Április 13-án az 1. és 2. osztályosok, 14-én pedig a 3. és 4. osztály diákjai méretették meg magukat. A résztvevők felkészültsége kimagasló volt. A zsűrinek bizony nem kis fejtörést okozott igazságos döntést hozni a különböző kategóriák győzteseinek kiválasztásában.  Köszönjük minden versenyzőnek, szülőnek, felkészítő pedagógusnak, a zenei vezetőnek, a zsűritagoknak és mindenkinek, aki segített a vetélkedő sikeres lebonyolításában.  A gyerekek visszajelzései azt bizonyítják, hogy élvezték a felkészülés, illetve a verseny nehéz, de izgalmas időszakát. Szeretnénk, ha jövőre nem csak az alsósak, hanem a nagyobbak is megmutathatnák, hogy mit tudnak.

Végezetül néhány hozzászólás:

„Nekem nagyon tetszett a „Ki, Mit, Tud?”, főleg, hogy olyan jól döntött a zsűri. Jók voltak a kategóriák és nagyon élveztem a táncot… Jó lenne, ha egy produkció után a zsűri elmondaná a véleményét.” (Kovács Emma, 4.c oszt.)

„Szerintem egy jól megrendezett program volt. Közvetlenül a mi mesénk előtt nagyon izgultam, amikor meg elkezdtük, jól belejöttem… Remélem lesz jövőre is.” (Baráth Lőrinc, 4.a)

„Nagyon izgalmas volt a verseny. Értékes nyereményeket és oklevelet kaptak a legjobbak. Remélem, hogy jövőre is megrendezik.” (Dudás Kinga, 4.a)

Étkezéssel kapcsolatban hívható: +36 (30) 749 6335
Bejárási rend