Itt a farsang áll a bál…

A farsang ideje a vidámságról, mókáról, kacagásról szól.

 Iskolánk alsó tagozatos munkaközössége Donkó-Németh Nóra tanárnő vezetésével igazi jó hangulatú jelmezes farsangi napot szervezett február 11- én  az  alsó tagozatos tanítványaink számára.

Egész nap „szabad volt a vásár”. Az első három órát mindegyik osztály az osztályfőnökével töltötte. Díszítették a termüket, fánkot ettek, beszélgettek, jelmezbe öltöztek, gondolatban farsangi ételeket sütöttek- főztek.

Majd elkövetkezett a negyedik óra, melyet már mindannyian nagyon vártak. Ekkor minden osztály levonult jelmezben a tornacsarnokba, ahol is a 4. b osztály nyitótáncát nézték meg, melyet Bagó- Sinkovics Ágnes tanárnő tanított be. Ezt követően ugyancsak a tanárnő által betanított farsangi flashmob tánc következett, melybe az egész alsó tagozat 12 osztálya bekapcsolódott. Öröm volt látni az ötletesebbnél- ötletesebb jelmezbe öltözött diákok táncát, akikkel szinte teljesen megtelt a nagy csarnok.

Az alábbi képek és videó csak egy kis részét tudják visszaadni annak az önfeledt mókázásnak, táncnak, ami ott történt. Aki ott volt ezt tudja, aki nem, az egy kicsit sajnálhatja. Tart még a farsang ideje, igyekezzünk tovább vinni ezt az önfeledt jó kedvet.

Kelemen Csilla

Étkezéssel kapcsolatban hívható: +36 (30) 749 6335
Bejárási rend