A hősökre emlékeztünk

További képek itt!

Ebben a tanévben az eddigi szokásoktól eltérően emlékeztünk meg történelmünk hőseiről. Az iskolai műsorok helyett személyesebb formában, osztálykeretben ünnepeltünk, mely lehetőséget adott arra, hogy az ünneppel kapcsolatban felmerülő gondolatokat, kérdéseket azon nyomban megbeszéljük.

Az aradi vértanúkra emlékezve a 9.a osztály tanulói adtak egy rövid műsort az iskolarádióban. A versekkel, zenei részletekkel színesített műsort Pálné Szántó Anita tanárnő szerkesztette.

Az 1956-os forradalom hősei előtt egy rendezvénysorozattal tisztelegtünk. Elsőként szavalóversenyre hívtuk a felső tagozatos és gimnazista diákjainkat. Nagyon sok tanuló jelentkezett, 45 fő, akik az ünnephez kötődő versekkel készültek.

Az iskolarádióban Gergely Ferenc tanár úr mondott ünnepi beszédet, s hallhattuk a szavalóverseny egyik győztesét, Sveda Sára 10. osztályos tanulót is.

Mindkét ünnepi rendezvényhez kiállítás is kapcsolódott, melyet Csombor Andrea, Hangácsi Ágnes és Lagzi-Kovácsné Kis Ágnes tanárnők állítottak össze. A kiállított képeket az aulában tekinthették meg az érdeklődők.

Csombor Andrea

Étkezéssel kapcsolatban hívható: +36 (30) 749 6335
Bejárási rend